Rennot pähkinät ovat saaneet nimensä erityisestä muodosta, joka muistuttaa munuaista. Toisin kuin muut pähkinät, ne erottuvat makeudellaan ja selkeällä pehmeydellään. Cashew-pähkinätaikina, yksinkertaisen koostumuksensa ansiosta, pystyy tarjoamaan useita arvokkaita vitamiineja ja mineraaleja ihmiskeholle. Terveet tyydyttymättömät rasvahapot ansaitsevat erityistä huomiota. Lisäksi cashew-pähkinät tarjoavat meille annoksen tarvittavia vitamiineja: A, D, E ja K, sekä mineraaleja kuten: kalsium, fosfori, kalium, kupari ja rauta. Cashew-pähkinät eivät ole vain erinomainen energian, vitamiinien ja mineraalien lähde, vaan myös proteiinia. Siksi ne voivat osoittautua arvokkaaksi lisäykseksi niiden ruokavalioon, jotka luopuvat päivittäin lihasta ja eläinperäisistä tuotteista. Sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi kastikkeissa ja salaattikastikkeissa sekä kuivassa aasialaisessa ruoanlaitossa.
Herne on palkokasvi. Herne on hyvä proteiinin lähde, se tarjoaa myös hiilihydraatteja sekä kuitua, joka parantaa ruoansulatusta. Lisäksi herneellä on emäksistä vaikutusta. Se on perusainesosa sotilaallisessa hernekeitossa, mutta se sopii erinomaisesti erilaisiin levitteisiin, keittoihin tai salaatteihin.
Calvi Genoese Basil Pesto DOP 180 g valmistetaan aidon ligurialaisen reseptin mukaan. Se sisältää nimittäin extra virgin -oliiviöljyä, Liguriassa kasvatettua basilikaa (Basilico Genovese DOP), pinjansiemeniä, valkosipulia ja Grana Padanoa.
Kotitekoiseen pestoon verrattuna lisätään vain sitruunahappoa (hapontajaa) ja askorbiinihappoa (antioksidanttia). Ei cashew-pähkinöitä, vehnäalkioita tai muita Ligurian perinteelle vieraita ainesosia.
Calvi Genoese Basil Pesto DOP 180 g:llä on intensiivinen vihreä väri ja se erottuu raikkaasta ja hienostuneesta maustaan.
Tuotteen etiketti
Liitteistä löydät etiketin ravintotietoineen ja muita tietoja tuotteesta.
Koodi: PESTO 180
Persilja on ihanan raikasta, aromaattisen mausteista ja siinä on kevyt karvas vivahde. Persiljaa käytetään usein vain ruoan viimeistelyyn koristeena. Se on monikäyttöinen, erityisesti kotimaisessa ja ranskalaisessa keittiössä.
Persiljan aromi hurmaa raikkaalla yrttikimpulla, jossa on mausteinen, muskottipähkinämäinen vivahde. Lehdet ja varret sisältävät jopa enemmän C-vitamiinia kuin sitrushedelmät. Taboulé idästä, provencelainen pistou, frankfurtilaiset vihreät kastikkeet – entisestä yksinkertaisesta keittovihanneksesta on kehittynyt kansainvälisesti suosittu mauste.
Persilja antaa lähes kaikille suolaisille ruoille tasapainoisen perusmaun. Kylmät ruoat, kuten salaatti, munat, raaka kasvisruoka ja dippikastikkeet, jotka perustuvat raejuustoon, tuorejuustoon tai jogurttiin, saavat persiljasta mausteisen-raikkaan viimeistelyn. Mutta myös lämpimät ruoat, kuten vaaleat kastikkeet, kalat, siipikarja ja paistitäytteet antavat.
Korkealaatuista kuivattua orgaanista tai tavallista nokkosen yrttiä tukkumyyntiin
Sitä käytetään laajasti lääketieteessä ja kosmetologiassa. Nokkonen on perusta käsintehdyille saippuoille, voiteille, voiteille, emulsioille, toniceille, kasvojen vaahtosuille, hiusmaskeille, shampoille, kasvojen naamioille, sekä kasvo- ja vartensaippuoille. Nokkosessa on runsaasti vitamiineja - A-, C- ja K-vitamiinia. Näiden ansiosta sillä on regeneratiivinen, tulehdusta ehkäisevä ja antibakteerinen vaikutus. Tämä kasvi normalisoi veren parametreja, parantaa lipogeneesiä ja vaikuttaa myönteisesti lähes kaikkiin elimiin ja järjestelmiin kehossamme.
Alkuperämaa - Ukraina
Tarjoamme yrttejä, lehtiä ja juuria
Tyyppi: Orgaaninen, tavallinen
Kasvin osa: juuri, yrtti tai lehti
Määrä: jopa 40 tonnia vuodessa
Paketti: tarpeen mukaan
Kun et voi käyttää sekuntiakaan, ei ole aikaa seistä hellan äärellä. Tässä tapauksessa TM "TERRA" tulee apuun. Monipuolinen valikoima pikakaurapuuroja auttaa monipuolistamaan aamiaisia, nauttimaan täyttävästä lounaasta ja herkullisesta illallisesta. Keltainen hernepuuro sianlihalla ansaitsee erityistä huomiota.
Psylliumin isoäiti, myös Välimeren isoäiti, on erinomainen kuitujen lähde ja sisältää myös runsaasti proteiinia. Sitä käytetään ruoansulatusjärjestelmän toiminnan parantamiseen. Lisäksi kuitu lisää kylläisyyden tunnetta. Kun siemenet tulevat kosketuksiin veden kanssa, ne peittyvät limalla ja muodostavat geeliä, mikä auttaa suolistovaivoissa. Se parantaa suoliston bakteerikantaa, suojaa ja toimii tulehdusta ehkäisevästi. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Viiteruoka & nbsp; <strong> Käyttö </strong> Tuote on valmistuksen jälkeen valmis syötäväksi: 2-3 teelusikallista psyllium-kakkua tulisi kaataa lasilliseen mehua tai vettä, antaa seistä noin 20 minuuttia ja sitten juoda. Kun käytät tuotetta, on tärkeää juoda runsaasti vettä, vähintään 1,5 l. Voit ottaa sitä kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja iltapäivällä.
Vihreä kahvi on epämukavia papuja, joista saadaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on herkkä vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että keräyksen jälkeen se ei altistu savustamisprosessille. Sen koostumuksessa, stimuloivan kofeiinin lisäksi, löytyy myös klorogeenihappoa, jota pidetään rasvanpolton tehostajana. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumukseen kuuluu foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12, sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588kJ/381kcal - 19%RV*rasva 13G - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.8g - 4%hiilihydraatit 40g - 15% mukaan lukien sokerit 0g - 0%proteiini 11g - 22%kuitu 30g - 0g - 0%*RV - Viitearvo <strong> käyttö </strong> vihreä kahvi, muista oikea vesi. Oikea lämpötila (optimaalinen lämpötila on noin...
Hirssiä pidetään yhtenä maailman terveellisimmistä ruoista. Sitä on viljelty satojen vuosien ajan, ja se saadaan kuorituista hirssinsiemenistä. Se erottuu korkeimmalla B-vitamiinien (B1, B2, B6) sekä raudan ja kuparin sisällöllään.
Hirssiellä on myös parantavia ominaisuuksia, se on helposti sulavaa eikä aiheuta allergioita, koska se ei sisällä gluteenia, joten sitä voivat nauttia keliakiaa sairastavat. Se omaa antiviraalisia ominaisuuksia ja vähentää limakalvojen tulehdusta. Se sisältää piidioksidia, joka vaikuttaa myönteisesti ihon, hiusten ja kynsien kuntoon.
Pate, jossa on paahdettuja vihanneksia, on valmistettu parhaista laadukkaista vihanneksista ja mausteista. Se valmistetaan kikherneistä, joihin on lisätty selleriä, porkkanoita, sipulia ja persiljanjuurta. Se maistuu suurimpien leivänlevitteiden tuntijoiden mielestä. Pakkaus on rikas täysipainoisista hiilihydraateista, proteiinista, kuidusta, vitamiineista ja mineraaleista. Vihannekset, joista se on valmistettu, ovat täynnä antioksidantteja, jotka poistavat vapaita radikaaleja kehosta. Pateen perusraaka-aine, joka tunnetaan myös nimellä kikherneet tai italialaiset herneet, on todellinen proteiinin aarre, jolla on korkea ravintoarvo. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia tai sinkkiä. Kikherneissä olevat ainesosat estävät ummetusta, säätelevät suolen liikkeitä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia.
Vihreä kahvi on epämiellyttäviä kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että se ei altistu paahtamisprosessille keräämisen jälkeen. Sen koostumuksessa löydämme kofeiinin lisäksi myös klorogeenihappoa, mikä liittyy rasvanpolton nopeuttaviin ominaisuuksiin. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Rasva 13G - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0,8 g - 0,4% Hiilihydraatit 40G - 15% mukaan lukien sokeri 0g - 0% Proteiini 11g - 22% Kuitu 30g - 0g - 0% *RWS - Viite ravintoaineet ja <strong> Käyttö </strong> Vihreä kahvi, muista oikea vesi oikean veden kanssa.
Ihana ja terveellinen tomaattipate, joka on valmistettu kikherneistä, uunivihanneksista kuten porkkanoista, sipuleista ja selleristä, sekä kuivatuista tomaateista. Se on loistava lisä leivälle, voileiville tai paahtoleivälle. Sen koostumus on kevyt, se levittyy helposti, ja siinä on miellyttävä ja hieman mausteinen maku. Sisältää proteiinia, kuituja, vitamiineja ja mineraaleja. & NBSP; <strong> Koostumus: </strong> kypsennetyt kikherneet 34,8% (kikherneet, vesi), uunivihannekset 28% (porkkanat, sipulit, selleri), vesi, auringonkukkaöljy, kuivatut tomaatit 1,9%, omenaviinietikka, merisuola, valkosipuli, mausteet ja yrtit (voi sisältää pieniä määriä sinappia ja soijaa) & nbsp; <strong> ravintoarvot 100 g:ssä </strong> energiarvo 557 kJ / 133 kcal, rasvaa 8,4 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,1 g, hiilihydraatteja 9,3 g, joista sokereita 2,4 g, kuitua 3,4 g, proteiinia 0,8 g & nbsp; <strong> Käyttö </strong> leivän levittämiseen,
Goji-marjoja kutsutaan joskus "punaisiksi timanteiksi" ja ne kuuluvat "superfoodien" kategoriaan. Goji-hedelmiä on viljelty ja kulutettu Kiinassa yli 2 000 vuotta. Niiden kunniaksi järjestetään myös festivaali. Goji Jagi on yksi suurimmista C-vitamiinin lähteistä, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini osallistuu myös raudan imeytymiseen. Hedelmät sisältävät myös B-vitamiineja, jotka ovat vastuussa normaalista toiminnasta, mukaan lukien hermosto. Vitamiinien lisäksi marjat ovat myös mineraalien lähde, kuten: kalium, sinkki, kalsium, rauta ja seleeni. Marjat tarjoavat myös kuitua, mikä on välttämätöntä Goji-ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Polysakkaridikompleksi, jolla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia ja joka on vastuussa oikeasta suoliston bakteerikannasta. Arvo 1386KJ/327 kcal - 16% RWS*Rasva 1,2 g - 2% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0 g - 0% Hiilihydraatit 64,1 g - 25% mukaan lukien sokerit.
Herkkä ja terveellinen tomaattipasta, joka on valmistettu kikherneistä, paahdetuista vihanneksista kuten porkkana, sipuli, selleri ja kuivatuista tomaateista. Sopii erinomaisesti leivän, voileipien tai paahtoleivän lisukkeeksi. Sen koostumus on kevyt, se levittyy helposti ja siinä on miellyttävä, hieman mausteinen maku. Sisältää proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja. <strong>Ainesosat:</strong> keitetyt kikherneet 34,8% (kikherneet, vesi), paahdetut vihannekset 28% (porkkana, sipuli, selleri), vesi, auringonkukkaöljy, kuivatut tomaatit 1,9%, omenaviinietikka, merisuola, valkosipuli, mausteet ja yrtit (voi sisältää pieniä määriä sinappia ja soijaa) <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 557kJ/133kcalRasva 8,4g josta tyydyttyneet rasvahapot 1,1gHiilihydraatit 9,3g josta sokerit 2,4gProteiini 3,4gKuitu 3,4gSuola 0,8g <strong>Käyttö</strong>Leivän, voileipien ja paahtoleivän levittämiseen. <strong>Huomautukset</strong>Avattu tuote säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 48 tunnin kuluessa.
Ei vain herkullisia, vaan myös äärimmäisen terveellisiä, pistaasipähkinöitä myydään yleensä kuorineen. Ne sisältävät terveellisiä rasvoja, ja ovat hyvä proteiinin, kuidun ja antioksidanttien lähde. Pistaasipähkinät ovat hyvä B6-vitamiinin lähde, joka vaikuttaa mm. hyvinvointiin ja keskittymiskykyyn, parantaa verisuonten kuntoa, näyttelee keskeistä roolia elimistön tarpeellisten kemikaalien poistamisessa ja rauhoittaa tulehduksia. Tutkimukset osoittavat, että ne ovat yksi ravinteikkaimmista pähkinöistä. Antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, minkä ansiosta ne hidastavat solujen ikääntymisprosessia ja erilaisten sairauksien mahdollisuutta. Pähkinöissä olevat luteiini ja zeaksantiini tukevat silmien terveyttä. Ne ovat vähemmän kalorisia kuin muut pähkinät, ja niiden lisäetuna on noin 20 %:n proteiinipitoisuus. Ne ovat toisella sijalla mantelien jälkeen. Ne sisältävät myös runsaasti ravintokuitua, joka on tarpeen ruoansulatusjärjestelmän oikean toiminnan kannalta. Pistaasipähkinöissä on runsaasti L-arginiinia, aminohappoa, joka muuttuu elimistössä typpioksidiksi.
Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Pähkinöistä valmistettu pasta on valmistettu 100 % hasselpähkinöistä, ilman mitään turhia lisäaineita. Hasselpähkinöissä oleva suuri E-vitamiinin määrä, jolla on voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet, tukee kehon puolustusta vapaita radikaaleja vastaan. Hasselpähkinöissä oleva E-vitamiini suojaa huonolta kolesterolilta estäen ateroskleroottisia muutoksia, mikä on tärkeää sydäninfarktin ehkäisyssä. Lisäksi hasselpähkinät sisältävät runsaasti B-vitamiineja, jotka edistävät hermoston hyvää toimintaa, sekä C-, A-, K-vitamiineja, foolihappoa, kaliumia, fosforia ja kalsiumia. Pähkinät ovat terveellisten rasvahappojen ja kuitujen lähde. & NBSP; <strong> Koostumus: </strong> Paahdetut hasselpähkinät & NBSP; <strong> ravintoarvo 100g: ssä </strong> energiarvo 2900KJ / 702Kcal - 35% RWS * rasva 63 g - 90%, mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 4,51 g - 23% hiilihydraatit
Vegaaninen paprika on 100 % kasviperäinen tuote, joka perustuu vihanneksiin ja hirssiin. Luonnollisten mausteiden lisääminen korostaa sen herkullista makua. Täydellinen voileipiin, paahtoleipään, tuoreisiin sämpylöihin tai muihin suosikkileipiin. Luonnolliset mausteet, seesami & nbsp; <strong> Ravintoarvot 100g:ssa </strong> Energiasisältö 760KJ/182kcal, rasva 5.1g, tyydyttyneet rasvahapot 0.4g, hiilihydraatit 9.1g, joista sokerit 1.6g, proteiini 3.6g, suola 2.8g, kuitu 0.9g & nBSP; <strong> Käyttö </strong> Paprika on loistava lisä voileipiin, paahtoleipään ja kaikenlaisiin leipiin. Avattu tuote säilytetään jääkaapissa ja käytetään 48 tunnin kuluessa.
Linssit, kuten kaikki palkokasvit, omaavat ainutlaatuisia terveyshyötyjä. Ne ovat hyvin imeytyvän proteiinin lähde. Linssiproteiini on soijaproteiinin jälkeen eniten imeytyvää kasvipohjaista proteiinia (85 prosenttia). Vihreät linssit sisältävät runsaasti kuitua. Kuitu ei ainoastaan auta säätelemään verensokeria, parantaa sydän- ja ruoansulatusjärjestelmää, vaan se myös edistää kolesterolitasojen laskua, poistaa myrkkyjä kehosta, suojaa paksusuolen syövältä ja myös tyypin 2 diabetekselta. Linssit sisältävät runsaasti rautaa, mikä on hyödyllistä ihmisille, jotka eivät syö lihaa. Yksi kuppi vihreitä linssejä sisältää 100 prosenttia suositellusta päivittäisestä rautamäärästä. Tämä mineraali näyttelee tärkeää roolia hemoglobiinin muodostumisessa veressä ja myoglobiinin muodostumisessa lihaksissa, mikä on vastuussa hapen kuljettamisesta soluihin. Se sisältää myös arvokkaita mangaani- ja foolihappoja.
Yrityksemme iloitsee voidessaan tarjota tuotteen Kuorittu Herne Puolikkaat, joka kuuluu tuotteiden valikoimaan, joka on suunnattu tukkukaupoille ja jakeluketjuille, jotka palvelevat Horeca-sektoria. Tuotteemme puhdistetaan ja pakataan omassa tehtaassamme, ja kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden laatuun.
Herne on palkokasvi. Herne on hyvä proteiinin lähde, se tarjoaa myös hiilihydraatteja sekä kuitua, joka edistää ruoansulatusta. Lisäksi herneellä on emäksisiä vaikutuksia. Se on perusainesosa sotilaallisessa hernekeitossa, mutta se sopii erinomaisesti erilaisiin voileipätahnoihin, keittoihin tai salaatteihin.
Pasta, joka on valmistettu hasselpähkinöistä, on valmistettu 100 % hasselpähkinöistä ilman mitään tarpeettomia lisäaineita. Suuri E-vitamiinin määrä hasselpähkinöissä, joilla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia, tukee kehon puolustusta vapaita radikaaleja vastaan. Hasselpähkinöissä oleva E-vitamiini suojaa huonolta kolesterolilta estäen ateroskleroottisia muutoksia, mikä on tärkeää sydäninfarktin ehkäisyssä. Lisäksi hasselpähkinät sisältävät runsaasti B-vitamiineja, jotka edistävät hermoston oikeaa toimintaa, sekä C-, A-, K-vitamiineja, foolihappoa, kaliumia, fosforia ja kalsiumia. Pähkinät ovat terveellisten rasvahappojen ja kuidun lähde. & Nbsp; <strong> koostumus: </strong> paahdetut hasselpähkinät & nbsp; <strong> ravintoarvo 100 g:ssa </strong> energiarvo 2900 kJ/702 kcal - 35 % RWS*rasva*rasva*rasva*rasva* 63 g - 90 % mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 4.51 g - 23 %hiilihydraatit 14.9 g - 6 % mukaan lukien sokerit 3.
Herkkullinen ja terveellinen Falafel-tyylinen pasteija, joka on valmistettu kikherneistä, paahdetuista vihanneksista kuten porkkanoista, sipuleista, selleristä currylla ja inkiväärillä, jotka antavat sille itämaista vivahdetta. Se on loistava lisä leivälle, voileipiin tai paahtoleipään. Pasteijalla on kevyt koostumus, se levittyy helposti ja siinä on miellyttävä maku. Se sisältää proteiinia, kuituja, vitamiineja ja mineraaleja. Ainesosat: valkosipuli, valkosipuli, valkosipuli, valkosipuli, curry (mukaan lukien sinappi), pippuri, kuivattu inkivääri. <strong>Kommentit</strong>: Säilytä jääkaapissa avauksen jälkeen ja nauti 48 tunnin sisällä.
Ei vain maukkaat pistaasit, vaan myös äärimmäisen terveelliset, myydään yleensä kuorissa. Ne sisältävät terveellisiä rasvoja, ovat hyvä proteiinin, kuidun ja antioksidanttien lähde. Pistaasit ovat hyvä B6-vitamiinin lähde, joka mm. vaikuttaa mielialaan ja keskittymiskykyyn, parantaa verisuonten kuntoa, näyttelee avainroolia kehon tarpeellisten kemikaalien poistamisessa ja lievittää tulehdusta. Tutkimukset osoittavat, että ne ovat yksi ravinteikkaimmista pähkinöistä. Antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, minkä ansiosta ne hidastavat solujen ikääntymisprosessia ja vähentävät erilaisten sairauksien riskiä. Pähkinöissä olevat luteiini ja zeaksantiini tukevat silmien terveyttä. Pistaasit ovat vähemmän kaloreita kuin muut pähkinät, ja niiden lisäetu on noin 20 %:n proteiinipitoisuus. Ne ovat toisella sijalla mantelien jälkeen.
Jarzynka-mauste on monipuolinen mauste monille ruoille. Se perustuu kuivattuihin vihanneksiin, yrtteihin ja kurkumaan. Se korostaa täydellisesti ruokien makua ja antaa niille miellyttävän kasviaromin. Jarzynka ei sisällä tarpeettomia kemiallisia lisäaineita, hiivan tai maun vahvistajia. <strong> Koostumus: </strong> suola, sokeri, panadip, porkkana, maissi, sipuli, päärynä. <strong> Käyttö </strong> vihannesta lisätään keittoihin, kastikkeisiin, pataruokiin, salaatteihin ja muihin ruokiin, mikä antaa niille miellyttävän kasviaromin ja korostaa valmistettujen ruokien makua.